Welkom bij Vakantieverblijf De Molenhoeve

Welkom bij de Molenhoeve

De Molenhoeve is een vakantieverblijf gelegen in de mooiste vallei van de Voerstreek. Midden in de natuur en ver weg van de bebouwde kom en drukke wegen. De volledige gerenoveerde hoeve herbergt 2 vakantiewoningen voor 31 personen en 6 personen en een B&B met 6 luxe kamers.

In de Molenhoeve word je warm ontvangen, is er plaats voor genegenheid, warmte en gezellige ontmoetingen. Het is de bedoeling dat de gasten zich thuis voelen en mee genieten van deze prachtige omgeving. Door het verre uitzicht kun je genieten van de mooie zonsopgang en zonsondergang. Ook bij een korte, frisse ochtend- of avondwandeling, heb je kans om dassen en reeën te spotten. 's Avonds bij een donkere, heldere hemel, kun je een prachtige sterrenhemel zien. Bij elk seizoen kun je genieten van een kleurrijke omgeving. De natuur nodigt je uit om bewust aanwezig te zijn in het hier en nu en thuis te komen bij jezelf.  Wil je een korte of lange wandeling- of fietstocht maken? Het kan hier allemaal. Verschillende wandelroutes lopen langs dit prachtig natuurgebied, zoals het knoopuntennetwerk als de Dutch mountaintrail. Zowel mountainbikers als wegwielrenners kunnen hier uitleven met duidelijk bewegwijzerde MTB routes, of kunnen de Amstelgoldrace hellingen verkennen.

Elke vakantiewoning heeft zijn eigen privé terras waar jullie samen genieten met uitzicht op het mooie landschap. De tuinen delen jullie samen en is groot genoeg zodat iedereen zijn eigen plekje kan zoeken. Het is een vakantieverblijf voor grote en kleine families en vrienden. Lekker genieten op het terras of in de tuin met een hapje en een drankje. De kinderen kunnen ravotten aan het kabbelend beekje of voetballen op de grote speelweide, terwijl de ouders zorgeloos kunnen genieten van elkaars gezelschap, een leuke babbel, petanquen en samen gezellig zitten rond de vuurkorf. 

Ervaar eigentijds comfort in één van onze 6 unieke kamers van onze nieuwe B&B op de Molenhoeve. Elke kamer is smaakvol ingericht en biedt op eigen wijze toegankelijke luxe. We beschikken over 2 kleinere compact rooms, 2 ruime cosy rooms, 1 grote superiorroom en 1 ruime groundfloor die ook toegangelijke is voor rolstoelgebruikers. Er is een gezamenlijke ontbijtruimte. De grote ramen bieden veel lichtinval en een mooi uitzicht op de tuinen en de vallei. In de bar wordt het ontbijt buffet geserveerd met streekprodukten, eitjes van onze kippen en zelfgemaakte granola. Tevens is er ook een gezellig zithoekje, een mooi terras en kunt u buiten ontbijten als u dit wenst. U kunt in de bar onbeperkt genieten van een kopje koffie of thee. Ook zijn er frisdranken, verschillende soorten bier, wijn en prosecco te verkrijgen. De foto's geven een goede impressie van de verschillende kamertypes. 

Dit riante vakantieverblijf kreeg reeds verscheidene provinciale eerste prijzen
voor ‘Hoeveverfraaiing’ en ‘Landschapsintegratie’.