Nood om er met je klas even tussenuit te zijn? Een bosklas of een projectweek aan het inplannen?
Dan zit je goed bij de Molenhoeve! 
De weidse natuur, de speelweide, het kabbelend beekje zorgen er voor dat je met de klas een heerlijke tijd kan beleven. De woning van 31 personen is uiterst geschik voor je klas.
De open keuken, de ruime living, de verzorgde kamers en dat allemaal in een groen kader maken dat de leerkrachten en de kinderen zich volop kunnen uitleven. 

De volledig ingerichte keuken geeft jullie de mogelijkheid om zelf te koken voor je klas. Mocht dit echter een struikelblok zijn, dan kan catering misschien een optie zijn voor jullie. Via een traiteur zorgen we ervoor dat de buikjes goed gevuld raken.

Er zijn 8 kamers voor 2 personen, 1 kamer voor 4 personen en een grote slaapzaal van 11 personen.
Er is een gemeenschapellijke doucheruimte met 6 individuele douchecabines.

Naast ravotten, pleinspelen, knutselen zijn er nog andere leuke aktiviteiten die we kunnen aanbieden zoals fietsen (electrisch MTB echt een aanrader), wandelingen, zoektochten of workshops houtlepels snijden, vuur maken. Dit alles kunnen we best concreet afspreken.

Hoe lang?

De midweek start van Maandag 14:00 tot vrijdag 10:00. Met 4 overnachtingen, heb je de kans om je leerlingen echt wat beter te leren kennen.
 

Last but not least...

Wees er snel bij want de midweeks zijn beperkt en iedere school wil natuurlijk tijdens de beste periode even die frisse neus ophalen.

Prijzen en reserveren op aanvraag.

Tot binnenkort!