Met zijn unieke ligging, te midden van een prachtig parklandschap in het natuurreservaat van Altenbroek, biedt het je een decor van vijvers, bossen, weiland, adembenemende vergezichten en een rijke natuur.

Dit is trouwens ook een van de weinige erkende stiltegebieden in Vlaanderen en tevens grensoverschrijdend. Nederland is vlakbij, op nauwelijks 1 kilometer ligt de grens en binnen een straal van 25 km vind je Maastricht, Valkenburg, Aachen (Aken), Tongeren, Eupen en Luik.

Wisten jullie trouwens dat het hoogste punt van Vlaanderen in de Voerstreek ligt ( 287,5 m).

Het is een ideaal vakantieverblijf voor wie van stilte, rust en natuur houdt. De ligging is zo uniek dat elke woning een prachtig uitzicht heeft over de bossen en de vallei. Terwijl de ouders hun hartje ophalen met een spelletje petanque of gewoon van op het terras de reeën spotten of genieten van de rust, kunnen de kinderen zich uitleven op de veilige speel- en sportweide. Je kan er naar hartelust wandelen, fietsen, je eigen potje koken, of je lekker laten verwennen in onze nieuwe B&B, gewoonweg genieten van ‘t mooiste plekje van de Voerstreek.

 

TIP: Breng een sterke zaklamp mee om ‘s avonds de dassen te kunnen spotten van op uw terras. Breng ook stevige wandelschoenen of laarzen mee. Bij nat weer kan het door de zware grond modderig zijn op enkele wandelpaden.