Prijzen en info

Prijzen 2024

 

Prijzen 2025

 

 

Last minute

De vakantiewoning van 30 personen  is ook boekbaar  last- minute (1 maand voor aankomst) met een korting van 500 euro. Neem dan zeker contact op via contact@molenhoeve.be of telefonisch na 18u op nummer 04 381 00 25.

Meerprijs

Voor feestdagen en verlengde weekends wordt een meerprijs aangerekend.

Reservering & betaling

Om uw reservering te bevestigen wordt een voorschot van 50% van het totale bedrag vereist op rekeningnummer van Geronimo Reborn BE40 0689 4005 0063/ BIC GKCCBEBB met uw boekingsreferentie en naam als mededeling. Uiterlijk 2 weken voor aankomst ontvangen wij graag het resterende bedrag.

Voor de vakantiewoning van 30 personen vragen we bij aankomst een waarborg van € 500. Dit bedrag wordt teruggestort aan de huurder- binnen de 7 dagen na vertrek- en na controle van de woning. Dit bedrag kan/mag ook gestort worden op bovenstaand rekeningnummer met vermelding - waarborg-huurder(s).

Annulatie

Annulatie is enkel mogelijk wegens dwingende redenen. Indien er geannuleerd wordt zonder dwingende redenen, wordt het voorschot ingehouden door 'De molenhoeve'. Uiteraard kan er een andere datum besproken worden.

Wat nuttige info:

Hoofdkussens, donsdekens, matrasbescherming, kortom alles om goed te kunnen slapen is aanwezig. Zijn er kleine kindjes mee? Geen probleem, er is een babybedje aanwezig. Geef dit even door tijdens uw reservatie, dan zorgen wij dat het voor jullie klaarstaat.

Huurvoorwaarden

Roken is verboden binnen de woning. Roken kan enkel buiten met een correct gebruik van de asbak/peukenbak. Het is verboden om sigarettenpeuken op de grond te gooien.

Het is verboden om het vakantiehuis te gebruiken om feesten of drankpartijen te organiseren, dit om de kwaliteit van de woning te waarborgen en de rust van de omgeving te bewaren.

De huurder dient ervoor te zorgen dat hij geen lawaai overlast veroorzaakt aan de omwonenden. In België is een wet van toepassing die lawaai buitenshuis na 22:00 uur verbiedt. Ook binnenshuis is versterkte muziek niet toegelaten.

In het geval van overtreding van deze voorwaarden kan over gegaan worden tot verplichte verlating van de woning met het inschakelen van de nodige instanties, zonder teruggave van de huur en waarborg.

Honden/huisdieren zijn niet toegelaten op de Molenhoeve.

Blijft er afval, glas of PMD achter binnen of buiten de woning bij uw vertrek of werd het afval buiten niet gesorteerd, dan brengen wij de extra kosten hiervan in vermindering van de waarborg.

De schoonmaak is inbegrepen in de prijs. Er wordt wel verwacht dat alles terug op zijn plaats staat, de huishoudelijke toestellen proper zijn, de vaatwas en de frigo/ijskast leeg zijn en de gehuurde lakens van de bedden zijn en samenliggen per verdieping.

Indien bij uw vertrek vastgesteld wordt dat de vaatwasser niet leeg is, of andere huishoudelijke toestellen niet proper zijn of de woning in een niet-normale staat van netheid wordt achtergelaten, dan heeft de eigenaar het recht extra schoonmaakuren aan te rekenen en dit aan 40,00 euro per uur. Dit wordt in vermindering gebracht van de waarborg.