Reservering & betaling

Om uw reservering te bevestigen wordt een voorschot van 50% van het totale bedrag gevraagd. Van zodra wij dit bedrag ontvangen wordt jullie weekendje/ midweek/ week rood gekleurd (= gereserveerd) in de kalender en kan niemand dit moment nog vastleggen (mededeling: de referentie van de boeking).

Uiterlijk 2 weken voor aankomst ontvangen wij graag het resterende bedrag op rekeningnummer van Geronimo Reborn met uw referentie en naam als mededeling (BE40 0689 4005 0063/ BIC GKCCBEBB ‘Geronimo Reborn’ - mededeling: boekingsreferentie - huurder(s) ).

Voor de vakantiewoning van 30 personen vragen we bij aankomst een waarborg van € 500. Dit bedrag wordt teruggestort aan de huurder- binnen de 7 dagen na vertrek- en na controle van de woning. Dit bedrag kan/mag ook gestort worden op bovenstaand rekeningnummer met vermelding - waarborg-huurder(s).

Annulatie

Annulatie is enkel mogelijk wegens dwingende redenen. Indien er geannuleerd wordt zonder dwingende redenen, wordt het voorschot ingehouden door 'De molenhoeve'. Uiteraard kan er een andere datum besproken worden.