Informatie

Prijzen 2021

Prijzen 2022

Weekend: van vrijdag vanaf 14u00 tot maandagmorgen 10u00.

Midweek: van maandag vanaf 14u00 tot vrijdagmorgen 10u00.

Week : van vrijdag vanaf 14u00 tot vrijdag 10u00.

Prijzen zijn inclusief elektriciteit, verwarming, water, eindschoonmaak .

Bedlinnen kunt u huren voor 10 euro/lakenset (kussensloop, matrashoes, dekbedovertrek).

Last minute

De vakantiewoning van 30 personen  is ook boekbaar  last- minute (1 maand voor aankomst) met een korting van 500 euro. Neem dan zeker contact op via mailto:contact@molenhoeve.be of telefonisch na 18u op nummer 04 381 00 25.

Covid

Wegens de huidige covid situatie kunnen we jullie momenteel niet in volle getale ontvangen. Daarom stellen we de vakantiewoning voor 30 personen beschikbaar voor 8 personen aan een lagere prijs. Dit geeft je de mogelijkheid om met je eigen bubbel te genieten van de rust die de Molenhoeve te bieden heeft. Overige kamers worden gesloten. Neem dan ook contact met ons op met bovenstaande gegevens.

Meerprijs

Voor feestdagen en verlengde weekends wordt een meerprijs aangerekend.

 

Reservering & betaling

Om uw reservering te bevestigen wordt een voorschot van 50% van het totale bedrag gevraagd. Van zodra wij dit bedrag ontvangen wordt jullie weekendje/ midweek/ week rood gekleurd (= gereserveerd) in de kalender en kan niemand dit moment nog vastleggen (mededeling: de referentie van de boeking).

Uiterlijk 2 weken voor aankomst ontvangen wij graag het resterende bedrag op rekeningnummer van Geronimo Reborn met uw referentie en naam als mededeling (BE40 0689 4005 0063/ BIC GKCCBEBB ‘Geronimo Reborn’ - mededeling: boekingsreferentie - huurder(s) ).

Voor de vakantiewoning van 30 personen vragen we bij aankomst een waarborg van € 500. Dit bedrag wordt teruggestort aan de huurder- binnen de 7 dagen na vertrek- en na controle van de woning. Dit bedrag kan/mag ook gestort worden op bovenstaand rekeningnummer met vermelding - waarborg-huurder(s).

Annulatie

Annulatie is enkel mogelijk wegens dwingende redenen. Indien er geannuleerd wordt zonder dwingende redenen, wordt het voorschot ingehouden door 'De molenhoeve'. Uiteraard kan er een andere datum besproken worden.

Wat nuttige info:

De schoonmaak is inbegrepen in de prijs. Er wordt wel verwacht dat alles terug op zijn eigen plekje staat, de vaatwas en frigo leeg is en de lakens klaarliggen per bed en per verdiep. Vuilniszakken mogen alvast in de sorteerbakken gedeponeerd worden, zo kan de kuisploeg er meteen in vliegen ;-)

Wanneer we extra moeten opkuisen, veel her- afwassen, enz, dan worden de uren van de waarborg afgehouden.

Hoofdkussens, donsdekens, matrasbescherming, kortom alles om goed te kunnen slapen is aanwezig. Zijn er kleine kindjes mee? Geen probleem, er is een babybedje aanwezig. Geef dit even door tijdens uw reservatie, dan zorg ik dat het voor jullie klaarstaat.

Roken kan, maar enkel buiten.